Jump to content
2018 Page Fly-in Cancelled! Read more... ×

Search the Community

Showing results for tags 'intercom'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to CT Flier!
    • Forum News and Info
    • Polls
  • CT General Discussion
    • CT in the News
    • CT Announcements and Bulletins
    • Landing and Flying
    • Flight Instruction
    • Spot Tracker Member Links.
    • Light Sport/Sport Pilot
    • Flight Planning & Weax
    • Fly-Ins
    • Incidents
    • For Sale/Want to Buy
    • Random Thoughts
    • Trip Reports
    • Video
  • Avionics
    • General Avionics
    • Radios
    • GPS
    • Panels & Controls
    • ELT/Transponders
    • Panel & Controls
    • EFBs
    • Autopilot/Traffic Watch
    • Accessories, etc.
  • Maintenance (Remember to Work smart, Not hard)
    • General Maintenance
    • Engine/Rotax
    • Airframe/Exterior/Interior
    • Maintenance Technicians .... Anywhere in the world!
    • Maintenance Pictures and Videos
    • Fuels & Fluids
  • Dealer Forums: ....Aircraft for Sale, ....Services,.... Events,....Specials
    • Flight Design USA
    • Airtime Aviation
    • Lone Mountain Aviation
    • Premier One Aviation
    • Sonoma Flight Center

Blogs

  • Admin Blog
  • Roger's Blog
  • Admin2's Blog
  • Safety Officer's Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. bitten192

    INTERCOM

    I had low voltage inside of the cabin and sometimes the radio would not transmit at low rpm so I cleaned up my grounding terminal inside and forward of the firewall of my REMOS G3. Now the voltage is back to normal. :-) and I can transmit at all rpms. However I must have bumped a wire someplace under the panel and now the intercom doesn't work :-( . Also the co-pilot head set does not work but both PTTs on the sticks are are OK. Does anyone have a suggestion where to start my trouble shooting (witch hunt)? There are no obvious unconnected grounds or other wires. Its a PM501 intercom.
×