Jump to content
Sign in to follow this  
Andy A

Having problems with newly installed SV-GPS-2020

Recommended Posts

I just upgraded my Dynon SV GPS 250 to the new SV GPS 2020 ADSB compliant model.  I have Dynon Skyview Classics with the Dynon 261 Transponder and 470 ADSB unit.  The old 250 was working perfectly for weather and ADSB in.  After I installed the 2020, everything is working exactly the same as before.  It’s picking up other planes but not sending an out signal.  Does anybody have any recommendations on what could be wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I spoke with Dynon’s tech support and got it worked out.  The firmware was not up to date on the transponder.  If anyone else has this problem go to the transponder setup screen.  The first line is the transponder firmware version.  Look at the last few numbers.  The current version is .11.  If yours isn’t up of date look for the load button at the bottom of the screen and press it.  The firmware is already saved in the unit but hasn’t been installed until you load it.  Easy fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...